WIJ STELLEN ONS GRAAG AAN U VOOR

Dit collegejaar is niet te vergelijken met andere jaren. Door de corona-crisis kunnen wij als vereniging weinig tot geen activiteiten organiseren. Dit is natuurlijk uiterst teleurstellend en zeer jammer, zowel voor de kantoren als voor de rechtswinkeliers. Wij doen dit collegejaar ons uiterste best om daar waar mogelijk een kantoorbezoek of een lunchlezing te organiseren. Daarnaast houden we ons achter de schermen met van alles bezig. Zo laten we dit jaar een nieuwe website bouwen, stellen we een uitgebreid acquisitieplan op voor volgende besturen, brengen we de administratie op orde en proberen we één of twee nieuwe sponsoren aan Rozon te binden. Dit alles zorgt ervoor dat Rozon na de corona-crisis in staat is om goed te functioneren en zich volledig op de activiteiten te kunnen focussen. We hopen na de corona-crisis door nieuwe contacten en sponsoren mooie activiteiten aan te kunnen bieden en de rechtswinkels nog beter te kunnen helpen bij hun promotie.

We zien jullie graag bij een activiteit terug dit collegejaar!

brengen we de administratie op orde en proberen we één of twee nieuwe sponsoren aan ROZON te binden. Dit alles zorgt ervoor dat ROZON na de corona-crisis in staat is om goed te functioneren en zich volledig op de activiteiten te kunnen focussen. We hopen na de corona-crisis door nieuwe contacten en sponsoren mooie activiteiten aan te kunnen bieden en de rechtswinkels nog beter te kunnen helpen bij hun promotie.

We zien jullie graag bij een activiteit terug dit collegejaar!

BESTUUR 2021-2022

Bestuur 2021 - 2022

WIE ZIJN WIJ?

Daniëlle van Keulen

Victor Ramaekers

Luc Scholten

Simge Örtlek

Algemeen Bestuurslid

Bestuur 2020 - 2021

WIE ZIJN WIJ?

1. Camilla Chand
  2. Esmee Luijken
  3. Jelte Jorritsma
  4. Jesse Dekker
    Algemeen Bestuuslid

Daniëlle van Keulen

Hoi allemaal,

Mijn naam is Daniëlle van Keulen en komend collegejaar ben ik de voorzitter van ROZON! Ik zit in de laatste fase van mijn master Burgerlijk Recht.

Sinds anderhalf jaar ben ik werkzaam bij Rechtswinkel Oss. Inmiddels heb ik al een hoop cliënten van advies kunnen voorzien. In die anderhalf jaar heb ik gezien hoe belangrijk het is dat rechtswinkels bestaan. Met mijn functie als bestuurslid van ROZON kan ik me actief inzetten voor de belangen van de aangesloten rechtswinkels.

Komend jaar zullen wij ons als bestuur focussen op het organiseren van fysieke activiteiten voor de rechtswinkeliers. Nu het eindelijk weer kan kijken wij er ontzettend naar uit om de rechtswinkeliers te voorzien van kantoorbezoeken, lezingen, maar natuurlijk ook informele activiteiten!

Bij deze nodig ik alle rechtswinkeliers van harte uit om onze activiteiten bij te wonen! Dit is zowel goed voor het opdoen van kennis als waardevolle connecties.

Victor Ramaekers

Dag allemaal!

Mijn naam is Victor Ramaekers en ik zal aankomend jaar de functie van secretaris bij ROZON vervullen. Ik zit in het 2e en (hopelijk) laatste jaar van de master Burgerlijk recht. Ik zit al ruim 3 jaar bij een rechtswinkel, met als hoogtepunt een bestuursjaar als secretaris. Een bestuursjaar bij ROZON voelde voor mij dan ook als een mooie volgende stap. Ik vind het werk dat de rechtswinkels doen erg belangrijk en ben zelf dus ook graag werkzaam bij een rechtswinkel. Ik hoop dat ik middels een bestuursjaar bij ROZON op een andere manier een bijdrage hieraan kan leveren.

Als secretaris bij ROZON zal ik mij met name bezighouden met de administratieve kant van ROZON, zoals het bijhouden van het ledenbestand en de communicatie met de rechtswinkels. Als jullie vragen voor ons hebben, laat dit dan ook vooral weten!

Ik hoop jullie snel bij een activiteit te zien!

Luc Scholten

Dag allemaal,

Mijn naam is Luc Scholten. Aankomend collegejaar ben ik penningmeester in het 22e bestuur van ROZON. Momenteel ben ik masterstudent Fiscaal Recht. Daarnaast ben ik werkzaam bij Rechtswinkel Arnhem.

Ik werk bij de rechtswinkel omdat het van groot belang is dat iedereen in onze maatschappij toegang heeft tot rechtshulp. Met ROZON dragen wij daar aan bij door de rechtswinkels én de rechtswinkeliers te ondersteunen waar nodig. Als penningmeester zal ik mij voornamelijk bezig houden met de financiële kant.

Ik kijk uit naar het aankomend bestuursjaar en zie jullie uiteraard allen bij de eerstvolgende ROZON-activiteit!

Algemeen Bestuurslid

Simge Örtlek

Dag allemaal!

Mijn naam is Simge Örtlek en komend collegejaar vervul ik de functie van algemeen bestuurslid binnen het bestuur van ROZON. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Notarieel recht. Naast mijn studie ben ik werkzaam op een notariskantoor en ben ik actief bij Rechtswinkel Achterhoek. Na een jaar met veel plezier adviezen te hebben geschreven, zie ik een bestuursjaar bij ROZON nu als een mooie kans om wat voor de rechtswinkels en rechtswinkeliers te betekenen.

Na anderhalf jaar online activiteiten, is het eindelijk mogelijk om fysieke activiteiten te organiseren. Door middel van zowel formele alsook informele activiteiten hopen wij als bestuur een mooi jaar neer te zetten.

Ik kijk er dan ook ontzettend veel naar uit om jullie te zien op een van onze activiteiten. Hopelijk tot snel!