Het bestuur

WIJ STELLEN ONS GRAAG AAN U VOOR

Dit collegejaar is niet te vergelijken met andere jaren. Door de corona-crisis kunnen wij als vereniging weinig tot geen activiteiten organiseren. Dit is natuurlijk uiterst teleurstellend en zeer jammer, zowel voor de kantoren als voor de rechtswinkeliers. Wij doen dit collegejaar ons uiterste best om daar waar mogelijk een kantoorbezoek of een lunchlezing te organiseren. Daarnaast houden we ons achter de schermen met van alles bezig. Zo laten we dit jaar een nieuwe website bouwen, stellen we een uitgebreid acquisitieplan op voor volgende besturen, brengen we de administratie op orde en proberen we één of twee nieuwe sponsoren aan Rozon te binden. Dit alles zorgt ervoor dat Rozon na de corona-crisis in staat is om goed te functioneren en zich volledig op de activiteiten te kunnen focussen. We hopen na de corona-crisis door nieuwe contacten en sponsoren mooie activiteiten aan te kunnen bieden en de rechtswinkels nog beter te kunnen helpen bij hun promotie.

We zien jullie graag bij een activiteit terug dit collegejaar!

Dit collegejaar is niet te vergelijken met andere jaren. Door de corona-crisis kunnen wij als vereniging weinig tot geen activiteiten organiseren. Dit is natuurlijk uiterst teleurstellend en zeer jammer, zowel voor de kantoren als voor de rechtswinkeliers. Wij doen dit collegejaar ons uiterste best om daar waar mogelijk een kantoorbezoek of een lunchlezing te organiseren. Daarnaast houden we ons achter de schermen met van alles bezig. Zo laten we dit jaar een nieuwe website bouwen, stellen we een uitgebreid acquisitieplan op voor volgende besturen,

brengen we de administratie op orde en proberen we één of twee nieuwe sponsoren aan ROZON te binden. Dit alles zorgt ervoor dat ROZON na de corona-crisis in staat is om goed te functioneren en zich volledig op de activiteiten te kunnen focussen. We hopen na de corona-crisis door nieuwe contacten en sponsoren mooie activiteiten aan te kunnen bieden en de rechtswinkels nog beter te kunnen helpen bij hun promotie.

We zien jullie graag bij een activiteit terug dit collegejaar!

BESTUUR 2022-2023

Bestuur 2022 - 2023

WIE ZIJN WIJ?

Lieke de Groot

Voorzitter

Anouk Bögels

Secretaris

Aaron Hinkel

Penningmeester

Pepijn Gerritzen

Algemeen Bestuurslid

Voorzitter

Lieke de Groot

Dag allemaal!

Mijn naam is Lieke de Groot. Komend jaar mag ik de functie van voorzitter vervullen binnen het bestuur van ROZON! Momenteel zit ik in de afrondende fase van de master Burgerlijk Recht en aankomend jaar zal ik beginnen aan de master Strafrecht.

Naast mijn studie zet ik me al twee en een half jaar met plezier in voor de Vrouwenrechtswinkel in Nijmegen. Met mijn functie als voorzitter van ROZON kan ik mij actief inzetten voor de belangen van de aangesloten rechtswinkels.

Komend jaar zullen wij ons als bestuur focussen op het organiseren van fysieke activiteiten voor de rechtswinkeliers. Nu het eindelijk weer kan, kijken wij er ontzettend naar uit om de rechtswinkeliers te voorzien van kantoorbezoeken, lezingen, maar natuurlijk ook informele activiteiten!

Bij deze nodig ik alle rechtswinkeliers van harte uit om onze activiteiten bij te wonen! Dit is zowel goed voor het opdoen van kennis als waardevolle connecties.

Get in Touch

Secretaris

Anouk bögels

Dag allemaal!

Mijn naam is Anouk Bögels. Ik zal komend jaar de functie van secretaris vervullen binnen het bestuur van ROZON. Afgelopen jaar heb ik de bachelor Notarieel Recht afgerond, waardoor ik dit collegejaar de tijd heb om praktijkervaring op te doen. 

Buiten mijn studie ben ik werkzaam voor Stichting Rechtswinkel Oss. Daarnaast geef ik zo nu en dan namens Unicef gastlessen over kinderrechten op basisscholen.

Als secretaris zal ik mij voornamelijk bezighouden met administratieve werkzaamheden. Naast mijn administratieve rol, ga ik er samen met de andere bestuursleden voor zorgen dat het een leerzaam jaar wordt vol met activiteiten.

Ik hoop jullie dan ook snel te zien bij (één van) de activiteiten dit bestuursjaar!

Get in Touch

Penningmeester

Aaron Hinkel

Dag allemaal,

Mijn naam is Aaron Hinkel. Ik ben student aan de Radboud Universiteit en volg de bachelor Recht & Management. 

Het komend college jaar vervul ik de functie van penningmeesterbinnen het bestuur van ROZON. Momenteel ben ik ook werkzaam in deze functie bij Rechtswinkel Venlo.

Ik vind het belangrijk dat wij als rechtenstudenten iets kunnen bijdragen aan de maatschappij via de rechtswinkels, en ik ben dan ook blij dat ik het aankomend jaar hier nog meer aan kan bijdragen door met ROZON de rechtswinkel en hun medewerkers te ondersteunen.

Ik kijk uit naar het aankomend jaar en om met jullie samen te werken en zie jullie uiteraard graag bij een activiteit!

Get in Touch

Algemeen Bestuurslid

Pepijn Gerritzen

Dag allemaal!

Mijn naam is Pepijn Gerritzen en komend collegejaar vervul ik de functie van algemeen bestuurslid binnen het bestuur van ROZON. Naast mijn studie ben ik werkzaam bij Rechtswinkel Venlo. Het werken bij een rechtswinkel is naar mijn idee bij uitstek een mogelijkheid om vorm te geven aan je maatschappelijke betrokkenheid als rechtenstudent. Door een bestuursjaar bij ROZON hoop ik hier dan ook een verdere bijdrage aan te kunnen leveren. 

Door middel van zowel formele alsook informele activiteiten hopen wij als bestuur een mooi jaar neer te zetten.

Ik kijk ernaar uit om jullie aankomend jaar bij een van onze activiteiten te zien!

Get in Touch